O nama

Od svog osnutka, nastojimo našim klijentima pružati kvalitetne stručne usluge i na taj način im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Stručnost, profesionalnost i iskustvo su vrijednosti koje smo ugradili u svaki segment našeg poslovanja.

Što smo ostvarili

o nama

bespovratnih eura omogućeno našim klijentima

%

uspješnih zahtjeva za HAMAG-BICRO zajmove

ostvarenih eura zajmova i kredita za naše klijente

Naše vrijednosti

Naša vizija

KINGO CONSULT je stručna i profesionalna tvrtka koja posjeduje specifična stručna znanja, pomoću kojih pružamo kvalitetne usluge svojim klijentima, sa ciljem poboljšanja njihovog poslovanja.

Naša misija

Neprestano se razvijati, stručno se usavršavati, te povećavati kvalitetu usluga. Isporučivati klijentima maksimalnu vrijednost za njhov novac i rasti zajedno s našim klijentima.

Što kažu naši klijenti

“Tvrtka KINGO CONSULT nam je pripremila i realizirala ESIF zajam preko HAMAG BICRO-a. Odrađeno brzo, profesionalno, uvijek dostupni i voljni pomoći. Svakako preporučujemo!”

Slavko Knežević

Istra Transfer

“Stručna i brza usluga. KINGO CONSULT nam je pomogao da nabavimo novu opremu i tako poboljšamo svoje poslovanje za 20%. Preporučujemo!”

Goran Ivanišević

Target travel

"Tvrtka s kojom bi surađivala svaki dan na svemu. Profesionalna desetka"

Irena Senković

Lady 4

“KINGO CONSULT – odgovorni i vrlo vrijedni! Odradili nekoliko projekata zajedno – preporučujemo!”

Alan Heigl

Euro Bus

"Jako profesionalna i stručna tvrtka, vrlo predani svojim klijentima te uvijek dostupni za bilo kakva pitanja. Sve preporuke!“

Dimitri Ilijević

Labin Dent

"Za naš projekt opremanja nove linije proizvodnje, 75% vrijednosti projekta bila su bespovratna sredstva iz EU fondova. Tvrtka KINGO CONSULT nam je uvelike pomogla u pripremi, prijavi i provođenju projekta. Bez njihove pomoći ne bi sigurno uspjeli sve realizirati, Bravo!"

Miloš Ladavac

Darna

projektna ideja

Imate projekt na umu?

Kontaktirajte nas već danas i saznajte kako Vam naše usluge mogu stvoriti dodanu vrijednost i vratiti uloženo.